inforegio uniunea europeana guverul romaniei ministerul dezvoltarii regionale si administratiei publice primaria mangalia fonduri UE
Centrul National de Informare si Promovare Turistica - Neptun-Olimp

    Colorate si pline de insufletire si veselie, in Neptun exista doua parcuri de distractii. Aici cei curajosi vor avea parte de adrenalina iar cei mici se pot distra in carusele, trenulete, masinutele si jocuri de tot felul.
Tot aici, in fiecare an, turistii pot trai clipe frumoase alaturi de protagonistii Circului.

     Turistii se pot recrea la Paradis Land – primul si singurul parc de aventura de pe litoral. Paradis Land este locul perfect pentru petrecerea timpului liber inconjurat de natura. Aici turistii, pe langa traseele ce le pot efectua, au la dispozitie panou de catarat si pot practica si sporturi precum tirul cu arcul sau Airsoft.

    Ferma animalelor OGRADA VESELIEI se afla in satul Arsa , la numai 12 km de Mangalia. Ferma va ofera posibilitatea de a petrece o zi placuta impreuna cu copiii dumneavoastra si de a avea ocazia sa ii introduceti in frumoasa lume a animalelor aflate in mediul lor natural. Va puteti bucura de aerul curat, in plin camp, departe de civilizatie iar cei mici vor afla mai multe despre viata animalelor la o ferma, despre cum traiesc, cum se hranesc cu mancare sanatoasa si naturala, cum se inmultesc, cum arata un ou de gaina si cum se dezvolta puiul in interiorul oului.

    Având o traditie institutionala de o jumatate de secol, cu o excelenta baza materiala si o structura pluridisciplinara, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii din Constanta se constituie un reper important în peisajul cultural si stiintific al municipiului, cu valoare emblematica pentru oferta estivala a litoralului românesc.
În acest spatiu generos sunt amplasate sectiile: Microdelta, Delfinariu, Planetariu – Observatorul astronomic si o Expozitie permanenta de pasari exotice.